ICT Law

Ict Law 720X242

 

A technológia és a kommunikációs szektor felgyorsult világában a vállalkozók egyre inkább ráébrednek arra, hogy milyen sokat profitálhatnak egy proaktív, az iparág folyamatos fejlődésében tájékozott tanácsadói csapattal való együttműködésből. Az iparág növekedését jól tükrözi, hogy az elmúlt években a Chetcuti Cauchi csapata egyre több kis-és nagyvállalat számára nyújtott gyakran országhatárokon átívelő segítséget.
 
Ügyfeleink köre az épp induló cégektől a nagyvállalatokig terjed, melyek speciális és minőségi tanácsadásra vágynak, legyen szó akár üzletfelekkel, vagy ügyfelekkel való kapcsolattartásról.

 

IKT, információs, és kommunikációs rendelkezések Máltán

A Nemzeti IKT stratégia 2004-es átformálódásával megszületett Nemzeti Információs & Kommunikációs Stratégiai Terv, amely az IKT-s körökben Európa szerte megerősítette Málta „Intelligens Sziget”-ként való megítélését. Málta olyan lehetőségeket teremtett, amely támogatta az IKT-k beindítását akár alacsony kezdőtőkével is, elősegítve a sziget fejlődését a következő generációs intelligencia terén. Ez a stratégia egy világszínvonalú infrastruktúra kiépülését eredményezte, megnövelve a felhasználók e-businessre való fogékonyságát és az IKT-be fektetett humán tőke fejlődését. Ennek eredményeképpen Málta a technológia- és internetalapú cégek központjává vált, a magabiztos „can-do” elvet sugallva.

Máltai IKT, Internet & kommunikáció gyakorlati csoportunk

A Chetcuti Cauchi csapata számos IKT-t érintő ügyben biztosít jogi tanácsadást. Ez olyan területeket foglal magában, mint például a web-technológia, a domainnév tervezés és az ezzel kapcsolatos kérdések, a szellemi tulajdon, a technológiai és technológia átadási megállapodások, az ISP-ket (internetszolgáltatókat) érintő kötelezettségek, adatvédelem, fúziók és felvásárlások moderálása, valamint tájékoztatás a hackelésre, a biztonság, vagy titoktartás megsértésére és a kalózkodás jogi következményeire vonatkozóan. Csapatunk szintén tanácsot nyújt a titoktartási megállapodások, munkaszerződések, IT kiszervezési megállapodások, valamint a szoftver és hardver ellátással és kivitelezéssel kapcsolatos rendelkezések terén.

A kommunikációs ágazat Máltán

Ez a terület magában foglalja a hagyományos távközlési, felhő alapú kommunikációt, szoftver alapú kommunikációt, illetve a fejlett kommunikációs alkalmazásokat (apps) érintő szolgáltatásokat és a távközlési berendezések gyártását. Csapatunk segíti a telekommunikációs szférában érintett ügyfeleket a titoktartási megállapodások, munkaszerződések, IT kiszervezési megállapodások, szoftver-, és hardverellátással kapcsolatos megállapodások megfogalmazásában.

IKT, Internet és kommunikációs jogászaink Máltán

 

A máltai IKT szektor – az e-kereskedelem, a technológia és a kommunikációs iparág –nagyfokú előnyeit kiegészítve a Chetcuti Cauchi csapata testreszabott megoldásokat kínál széleskörű ügyfélkörének, adó-és pénzügyi előnyökből profitálni kívánó vállalkozóknak. Csapatunkat – garantálva az érintett kérdés sokoldalú áttekintését és a tanácsadás széleskörűségét – vállalati- és adótanácsadók is erősítik.
 
A fenti területekre szakosodott jogászaink naprakész tudással és releváns tapasztalattal rendelkeznek az IKT, távközlés, internet és az e-kereskedelem terén. Szorosan együttműködünk cégünk adótanácsadóival, könyvelőivel, valamint a szellemi tulajdonra és a foglalkoztatásügyre szakosodott jogászainkkal. A projektek sikere érdekében gyakran külső együttműködőkkel is dolgozunk, beleértve a bankokat, kormányzati szerveket, könyvvizsgálókat, fizetési közvetítőket, internetszolgáltatókat és co-location központokat. Mindez biztosítja a sikert a legnagyobb kihívást jelentő ügyféligények esetében is.

Testimonials
Contact Us
Please send me legal and other updates
Key Contacts

Dr Maria Chetcuti Cauchi

Senior Partner, Property & Projects

+356 22056875

Dr Silvana Zammit

Partner

+356 22056423