iGaming Law

Malta Gaming Key Official Services

Szerencsejáték Máltán

 

Málta reakciója az I-Gaming ipar ugrásszerű fejlődésére egyaránt nevezhető körültekintőnek és gyakorlatiasnak. Az itt gyakorlott komoly, ám mégis rugalmas szabályozási rendszer azt bizonyítja, hogy Málta inkább a piac szabályozottságára és átláthatóságra törekszik a monopolizálás és korlátozás helyett.
 
Napjainkban már vitathatatlan tény, hogy Málta a központi joghatóság ami az i-gaming engedélyek megszerzését illeti. Ez a siker számos okra vezethető vissza, beleértve a közelmúltban továbbfejlesztett engedélyezési folyamatokat, Málta központi elhelyezkedését a Földközi tengeren, illetve az itteni tapasztalt, több nyelvet beszélő munkaerőt. A kedvező vállalati és szerencsejátékot érintő adórendszerek, az alacsony díjak, szabályozásaink jó híre és a kedvező európai üzleti környezet egyaránt hozzájárul ehhez a sikerhez.
Málta a játékipar más területein is meghatározó szereplő, beleértve a digitális játékok világát, az ezzel kapcsolatos kutatásokat és fejlesztéseket, a játék marketinget, illetve a játék szoftverfejlesztést és engedélyezést.

I-gaming szolgáltatásaink

 

A Chetcuti Cauchi egy sokoldalú jogi irodaként kínál az i-gaming indításához, a már működő i-gaming rendszerek fejlesztéséhez és átalakításához teljeskörű segítséget. 4 partnercégünkhöz tartozó több, mint 60 szakemberünk nyújt teljeskörű támogatást ügyfeleink számára: ügyvédek, adótanácsadók, szellemi tulajdonra szakosodott ügyvédek és megbízottak, könyvelők, szerencsejáték tanácsadók, vállalati rendszergazdák  és áthelyezési tanácsadók alkotják csapatunkat.
 
A Chetcuti Cauchi büszke mélyreható szakértelmére az i-gaming terén, melyet az i-gaming 2004-es megszületése óta gyűjtött szakmai tapasztalataink, és a hazai piac i-gaminng képviselőivel valamint az elsődleges érdekeltekkel: a Máltai Távjáték Tanácsával (Malta Remote Gaming Council), valamint a Máltai Lottó-és Szerencsejáték Hatósággal (Malta Lotteries and Gaming Authorities) való szoros kapcsolatunk biztosít. Működésünk alapja a különböző piaci szereplők specifikus üzleti igényeinek megértése. A Chetcuti Cauchi csapata felkészült arra, hogy gyors, mégis magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson az i-gaming ipar szereplőinek számára.
 
Elsődleges szolgáltatásaink közé tartozik a tanácsadás és a segítségnyújtás az alábbi területeken:
 • i-gaming engedélyeztetése
 • az érintett hivatalos szervekkel, helyi vezetőkkel való kapcsolatfelvétel
 • nemzetközi adótervezés
 • számvitel
 • cégalapítás és adminisztráció
 • fizetési rendszerek, kereskedelmi és egyéb bankszámlák
 • sávszélesség, web-hosting, kihelyezett üzemeltetés
 • weboldal feltételei és a maghatározott technológia átvételével kapcsolatos megállapodások
 • branding és védjegyek
 • hozzáférhető Máltai irdahelységek
 • toborzási szolgáltatások és munkavállalói engedélyek

I-gaming ügyfeleink

 

I-gaming ügyfeleink közé tartoznak a gaming-platformok létrehozásában érintett szoftvercégek, online bukmékerek, az online kaszinó szolgáltatásokra átálló kaszinógép gyártók, online pókerterem vezetők, matematikusok és pénzügyi szakemberek, akik az új, komplex és hibrid játékok kialakítására fordítják a szakértelmüket.
 
Azoknak az ügyfeleinknek is számos szolgáltatást tudunk nyújtani, akik annak ellenére, hogy nem résztvevői az i-gaming iparnak, olyan szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek nem engedélykötelesek, beleértve a skin-jétékok üzemeltetőit, marketing cégeket, digitális játék szolgáltatókat és más be nem sorolt játékszolgáltatókat.


Contact Us
Please send me legal and other updates
Key Contacts

Dr Silvana Zammit

Partner

+356 22056423

Related Practice Groups