iGaming Law

Malta Gaming Key Official Services

Szerencsejáték Máltán

 

Málta reakciója az I-Gaming ipar ugrásszerű fejlődésére egyaránt nevezhető körültekintőnek és gyakorlatiasnak. Az itt gyakorlott komoly, ám mégis rugalmas szabályozási rendszer azt bizonyítja, hogy Málta inkább a piac szabályozottságára és átláthatóságra törekszik a monopolizálás és korlátozás helyett.
 
Napjainkban már vitathatatlan tény, hogy Málta a központi joghatóság ami az i-gaming engedélyek megszerzését illeti. Ez a siker számos okra vezethető vissza, beleértve a közelmúltban továbbfejlesztett engedélyezési folyamatokat, Málta központi elhelyezkedését a Földközi tengeren, illetve az itteni tapasztalt, több nyelvet beszélő munkaerőt. A kedvező vállalati és szerencsejátékot érintő adórendszerek, az alacsony díjak, szabályozásaink jó híre és a kedvező európai üzleti környezet egyaránt hozzájárul ehhez a sikerhez.
Málta a játékipar más területein is meghatározó szereplő, beleértve a digitális játékok világát, az ezzel kapcsolatos kutatásokat és fejlesztéseket, a játék marketinget, illetve a játék szoftverfejlesztést és engedélyezést.

I-gaming szolgáltatásaink

 

A Chetcuti Cauchi egy sokoldalú jogi irodaként kínál az i-gaming indításához, a már működő i-gaming rendszerek fejlesztéséhez és átalakításához teljeskörű segítséget. 4 partnercégünkhöz tartozó több, mint 60 szakemberünk nyújt teljeskörű támogatást ügyfeleink számára: ügyvédek, adótanácsadók, szellemi tulajdonra szakosodott ügyvédek és megbízottak, könyvelők, szerencsejáték tanácsadók, vállalati rendszergazdák  és áthelyezési tanácsadók alkotják csapatunkat.
 
A Chetcuti Cauchi büszke mélyreható szakértelmére az i-gaming terén, melyet az i-gaming 2004-es megszületése óta gyűjtött szakmai tapasztalataink, és a hazai piac i-gaminng képviselőivel valamint az elsődleges érdekeltekkel: a Máltai Távjáték Tanácsával (Malta Remote Gaming Council), valamint a Máltai Lottó-és Szerencsejáték Hatósággal (Malta Lotteries and Gaming Authorities) való szoros kapcsolatunk biztosít. Működésünk alapja a különböző piaci szereplők specifikus üzleti igényeinek megértése. A Chetcuti Cauchi csapata felkészült arra, hogy gyors, mégis magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson az i-gaming ipar szereplőinek számára.
 
Elsődleges szolgáltatásaink közé tartozik a tanácsadás és a segítségnyújtás az alábbi területeken:
 • i-gaming engedélyeztetése
 • az érintett hivatalos szervekkel, helyi vezetőkkel való kapcsolatfelvétel
 • nemzetközi adótervezés
 • számvitel
 • cégalapítás és adminisztráció
 • fizetési rendszerek, kereskedelmi és egyéb bankszámlák
 • sávszélesség, web-hosting, kihelyezett üzemeltetés
 • weboldal feltételei és a maghatározott technológia átvételével kapcsolatos megállapodások
 • branding és védjegyek
 • hozzáférhető Máltai irdahelységek
 • toborzási szolgáltatások és munkavállalói engedélyek

I-gaming ügyfeleink

 

I-gaming ügyfeleink közé tartoznak a gaming-platformok létrehozásában érintett szoftvercégek, online bukmékerek, az online kaszinó szolgáltatásokra átálló kaszinógép gyártók, online pókerterem vezetők, matematikusok és pénzügyi szakemberek, akik az új, komplex és hibrid játékok kialakítására fordítják a szakértelmüket.
 
Azoknak az ügyfeleinknek is számos szolgáltatást tudunk nyújtani, akik annak ellenére, hogy nem résztvevői az i-gaming iparnak, olyan szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek nem engedélykötelesek, beleértve a skin-jétékok üzemeltetőit, marketing cégeket, digitális játék szolgáltatókat és más be nem sorolt játékszolgáltatókat.


Contact Us
Please send me legal and other updates
Key Contacts

Dr Charlene Mifsud

Managing Associate

Dr Maria Chetcuti Cauchi

Senior Partner, Property & Projects

+356 22056875

Dr Priscilla Mifsud Parker

Senior Partner - Corporate, Tax & Immigration

+356 22056422

Related Practice Groups